Чи-генераторите (Оргонни генератори )
Целта на чи-генератора  е да прибавите сила на всички действия на разстояние, както в комбинация с манифестационна програма или с радионичен прибор от по-старите типове (всяко устройство без вграден чи-генератор ). Всички радионични прибори от HSCTI имат вградени генератори на биоенергия (чи-генератори ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Биоенергия - чи-генератори за всеки!

Внимание: тези прибори не са предназначени за лечение от какъвто и да било вид!

PCHD 2400 е чи-генератор , който можете да включите в звуковия изход на вашия компютър или CD-плейър. После го свържете с RAD 2400 HD или LPOG 2400 HD , за да получите 3 - 4 пъти повече мощност! Това е идеалното устройство за конвертиране на звуковия изход на една манифестационна или супер-манифестационна програма в биоенергиен пулс.

Чи-генератор от върха на серията, сребърна изходна тръба, предавателна двойка ТС 99, вграден волтажен регулатор, готов за употреба. Повече от три пъти по-мощен от LPOG 2400 DL . Можете да увеличите мощността му с енергийния усилвател с предавателен диск РВТ 2400.

Най-поразяващото предимство на нашата нискочестотна оргонна технология над конвенционалния тип майнд-машини, използуващи звукови и светлинни стимулации, е факта, че с нея можете да проектирате нискочестотна биоенергия на всякакво разстояние. Просто използувайте структурна връзка като напр. предавателния диск на ТС 99 или енергийния усилвател РВТ 2400, поставете я в джоба си, настройте вашия PCHD 2400 на желаната честота и можете да отидете на работа, на среща, на спортно състезание или където пожелаете. Никой не ще забележи вашия невидим помагач! Това е всичко! Можете да се отпуснете и да вършите обичайната си дейност на всяко място.

Можете да използувате архетипични или астрологически филтри манфестационната програма RI 2400 CD или Супер-манифестационната програма и/или енергийния усилвател РВТ 2400, за да подсилите всяка дейност, която пожелаете.

Всички наши чи-генератори имат сребърна изходна тръба: среброто е любимия материал на всички професионалисти, що се отнася до енергизирането на тялото.

Естествено, всички радионични устройства, поставени в биоенергийното поле на един LPOG 2400 или всеки други чи-генератор , ще бъдат по-ефективни. Тогава те се превръщат в енергийни радионични устройства, подсилени с биоенергия.

PCHD 2400 може да произвежда жива вода по същия начин като АО 1100, АО 2000, LPOG 2400 HD, RAD 2400, RAD 5 и ATGS 3000.

Аксесоари към PCHD 2400:

(1) Предавателна двойка ТС 99: за гладък пренос на биоенергия. И двете части са направени от супер-оргонит . Можете да нахлузите едната част върху изходната тръба на вашия PCHD 2400 и да носите другата със себе си за сигурен енергиен пренос на всякакво разстояние. Можете също да поставите предавателя, който носите със себе си, на ключодържател. 

(2) Енергийна предавателна двойка RAOPTC. С този аксесоар можете да увеличите мощността на PCHD 2400. Можете да нахлузите едната част върху изходната тръба на вашия  PCHD 2400 и да използувате по-големия диск за зареждане на вода, храна, напитки и хранителни добавки навсякъде, или просто да го носите със себе си за постоянно повишаване на вашите енергийни нива. И двете части са направени от супер-оргонит .

(3) Енергиен усилвател РВТ 2400 с предавателна двойка. С този аксесоар можете да удвоите мощността на PCHD 2400. Можете да нахлузите  усилвателната част на РВТ 2400 върху изходната тръба на вашия чи-генератор  PCHD и да носите малкия диск със себе си - или да го поставите на вашия ключодържател. Това ще ви осигури постоянно подсилване на вашите енергийни нива. И двете части са направени от супер-оргонит .

(4) Усилвател на потентността РВТВН 2400 - направен от специална супер-оргонитна смес, специално съставена за подсилване на сексуалната енергия. Това устройство има безусловна едномесечна парична гаранция. РВТВН 2400 може да ви снабди с мощна жизнена сила, подсилена със специфични повишаващи сексуалните изяви енергии! Можете да нахлузите едната част на вашия РВТВН върху изходната тръба на вашия чи-генератор  PCHD 2400   и да носите предавателния диск със себе си. С това просто устройство, вие можете да носите енергията на вашия чи-генератор със себе си и да се радвате на неговите изумителни ефекти на всяко място по света! Големият предавател ви позволява също да зареждате вода, храна и хранителни добавки с тази сексуално-подсилваща енергия.

Важно: РВТВН не е медицински прибор. Той не бива да бъде използуван за лекуване на каквото и да било заболяване!

(5) Манифестационна програма
(6) Манифестационна програма за отслабванне
(7) Основна манифестационна програма
(8) Супер-манифестационна програма
(9) Астро-динамична манифестационна програма
(10) Фън-шуй-плюс манифестационна програма
На главната страница
Обратно

За контакт