Аксесоари за чи-генератори

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Биоенергия - чи-генератори за всеки!

     Внимание: тези прибори не са предназначени за лечение от какъвто и да било вид!

Енергийни усилватели РВТ 2400 и PBT 2400 HD:

Енергийните усилватели от серията РВТ 2400 са направени от нашата супер-оргонитна смес, която е значително по-мощна от първоначалния оргонит . Затова тя ще увеличи повече от 3 пъти работната мощност на JU 99 CE и ще удвои мощността на всяко устройство от средата на серията (такива като LPOG 2400 DL) , като увеличава силата на чи-генераторите от върха на серията HD.

РВТ 2400, както и PBT 2400 HD,са комплектовани с предавателен диск. Този предавателен диск подсигурява по-гладък пренос на биоенергия. Една вградена структурна връзка свързва предавателния диск с неговия енергиен усилвател.

Употреба: носете предавателния диск с вас, докато вашият оргонен генератор или оргонно радионично устройство с поставен енергиен усилвател е у дома ви. С тази проста практика вие можете да носите енергията на вашия оргонен генератор с вас на всяко място по света!

Обратно към каталога

На главната страница
За контакти

PBT 2400 c JU 99 или RAD 1000 утроява тяхната мощност като резултат от супер-оргонита , от който са направени енергийния усилвател и предавателния диск. Просто нанижете РВТ 2400 върху сребърната изходна тръба вашия JU 99 или всеки друг прибор, който не е HD: RAD 1000 , LPOG 2400 DL, RAD 2000 и пр.).

PBT 2400 HD: показан горе с Performer 2400. Този енергиен усилвател има по-голяма сребърна тръба, за да пасва на по-голямата сребърна тръба на свръхмощните HD-устройства, чиято мощност той увеличава значително като резултат от супер-оргонита , от който са направени енергийния усилвател и предавателния диск. Просто нанижете РВТ 2400 HD върху сребърната изходна тръба на LPOG 2400 HD или кое да е друго HD- устройство като RAD 2400 HD или Performer 2400 HD.