Чи-генераторите (Оргонни генератори )
Това са идеалните устройства да енергизирате себе си и да прибавите сила към всички действия на разстояние, както в комбинация с манифестационна програма или с радионичен прибор от по-старите типове (всяко устройство без вграден чи-генератор ). Всички радионични прибори от HSCTI имат вградени генератори на биоенергия (чи-генератори ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Биоенергия - чи-генератори за всеки!

Внимание: тези прибори не са предназначени за лечение от какъвто и да било вид!

JU 99 CE (= Junior 99 Chi Energizer )
JU 99
е малък чи-генератор (оргонен генератор ) за индивидуална употреба, достъпен за всякакъв бюджет. Това необичайно устройство съдържа всички съществени части на по-големите чи-генератори . Отличните му качества го правят подходящ за всички лица, чиито средства не им позволяват да придобият по-голям, по-мощен и по-гъвкав чи-генератор , но които биха желали да вкарат "тази магия в своя живот" и са готови да работят за трайни промени към благоденствие, умствен покой и щастие.
JU 99-10, TF 99 CE, SPP 99 CE и GPP 99 CE са предназначени за същата цел. Те имат различни честотни настройки.

Като началo JU 99 CE е великолепен за базова енергийна практика, релаксация и запознаване с биоенергийните технологии. Той е удобен, лесен за употреба от всекиго и може да бъде най-важния прибор във всяко домакинство.

Вие можете да увеличите мощността му и да подобрите енергийния пренос с помощта на предавателната двойка ТС 99. Оставете вашия JU 99 включен у дома си с част 1 на ТС 99 срещу изходната тръба, като носите част 2 на предавателната двойка с вас. Така можете да получавате енергия без загуба, независимо дали сте само на няколко пресечки от вашия дом или на другия край на света! Естествено, можете да получите много по-голямо увеличение на мощността на вашия JU 99 CE с енергийния усилвател РВТ 2400, повишаващ около 3 пъти неговата мощност.

Освен това, всяко радионично устройство или прибор за проявление и действие на разстояние, поставени в биоенергийното поле на JU 99 CE или кой да е друг чи-генератор , ще бъдат по-ефективни. Тогава те се превръщат в мощни устройства, подсилени с биоенергия.

Можете да постигнете същия ефект, комбинирайки JU 99 CE с някоя от нашите манифестационни програми.

Можете да го употребявате за неограничен период време, денонощно, като използувате адаптер за постоянен ток 9 V.

Сребърна изходна тръба: среброто е любимия материал на всички професионалисти, що се отнася до енергизирането на тялото. Всички чи-генератори имат сребърна изходна тръба.

Честотна настройкa 7.83 Hz - "Шумановия резонанс" или земната честота - благоприятна за всякакви цели: според експертите по мозъчните вълни тази честота има множество допълнителни предимства: по-лесно учене, противодействие срещу манипулиране на ума, точност и много други. Отлична честота за бизнес и финанси.

Каквито и да са вашите цели измежду множеството възможни употреби, JU 99 е предназначен да пасне на всеки бюджет, снабдявайки ви с допълнителна енергия за създаване на решително предимство!

Аксесоари към чи-генераторите от серията JU 99:

(1) Предавателна двойка ТС 99: за гладък пренос на биоенергия. И двете части са направени от супер-оргонит . Можете да нахлузите едната част върху изходната тръба на вашия чи-генератор от серията JU 99 и да носите другата със себе си за сигурен енергиен пренос на всякакво разстояние. Можете също да поставите предавателя, който носите със себе си, на ключодържател. 

(2) Енергийна предавателна двойка RAOPTC. С този аксесоар можете да увеличите мощността на JU 99. Можете да нахлузите едната част върху изходната тръба на вашия чи-генератор от серията JU 99 и да използувате по-големия диск за зареждане на вода, храна, напитки и хранителни добавки навсякъде, или просто да го носите със себе си за постоянно повишаване на вашите енергийни нива. И двете части са направени от супер-оргонит.

(3) Енергиен усилвател РВТ 2400 с предавателна двойка. С този аксесоар можете да утроите мощността на JU 99. Можете да нахлузите  усилвателната част на РВТ 2400 върху изходната тръба на вашия чи-генератор от серията JU 99 и да носите малкия диск със себе си - или да го поставите на вашия ключодържател. Това ще ви осигури постоянно подсилване на вашите енергийни нива. И двете части са направени от супер-оргонит .

(4) Усилвател на потентността РВТВН 2400 - направен от специална супер-оргонитна смес, специално съставена за подсилване на сексуалната енергия. Това устройство има безусловна едномесечна парична гаранция. РВТВН 2400 може да ви снабди с мощна жизнена сила, подсилена със специфични повишаващи сексуалните изяви енергии! Можете да нахлузите едната част на вашия РВТВН върху изходната тръба на вашия чи-генератор JU 99 и да носите предавателния диск със себе си. С това просто устройство, вие можете да носите енергията на вашия чи-генератор със себе си и да се радвате на неговите изумителни ефекти на всяко място по света! Големият предавател ви позволява също да зареждате вода, храна и хранителни добавки с тази сексуално-подсилваща енергия.

Важно: РВТВН не е медицински прибор. Той не бива да бъде използуван за лекуване на каквото и да било заболяване!

(5) Манифестационна програма
(7) Основна манифестационна програма
(6) Манифестационна програма за отслабванне
(8) Супер-манифестационна програма
(9) Астро-динамична манифестационна програма
(10) Фън-шуй-плюс манифестационна програма
На главната страница
Обратно

За контакт