Биоенергия - чи-генератори за всеки!

Внимание: тези прибори не са предназначени за лечение от какъвто и да било вид!

Приложения на биоенергийната технология

 

Вашата сила е това, което осъществява вашите действия и се подчинява на вашите команди. Тази сила е проявление на биоенергията (оргон), с която разполагате. Мъдреците от Далечния Изток са наричали тази жизнена енергия или сила "чи" ("ци") и са развили множество техники за само-развитие от това познание, като например Тай Чи, Чи Кунг (в друга транскрипция - "цигун") и Фън-Шуй. Западните термини, използувани за жизнената сила са оргонна енергия, личен магнетизъм, лична сила, одическа сила, слънчев етер и др.

За да разберете предимствата, която тази сила, т.е. оргонната енергия, може да ви даде, представете си следното: доведете един туземец от далечната джунгла в един съвременен град. Електричеството няма да работи за него, докато той не схване, че този ключ задействува тази лампа, а онзи бутон - онзи телевизор. Естествено, за него действията на електричеството ще бъдат "шаманска магия". Неговите съплеменници, които не се научат как да задействуват този ключ, изобщо няма да имат достъп до този вид "шаманизъм".

Както знаете вече, вашата сила зависи от наличната оргонна енергия. Като използувате биоенергийната технология, вие ще имате на разположение далеч повече оргонна енергия. Съответно вие ще можете да я контролирате когато и където искате. Очевидно, да имате на разположение повече оргонна енергия (туземецът, когото споменахме, би я нарекъл "шаманска сила") означава да имате повече лична сила и следователно - повече контрол върху вашата реалност, отколкото другите около вас. Това е силата да контролирате и манипулирате вашата реалност със съкрушителен успех!

А сега, представете си, че можете да проектирате непрекъснато голямо количество оргонна енергия към когото и да е или към някоя от областите във вашия живот или целите, които искате да развиете и постигнете. Естествено, като добавяте допълнителна жизнена сила, вие значително намалявате времето и усилията, които обикновено ще са ви нужни за това, а също така - можете да имате далеч повече контрол над тези области.

Искате да знаете как всичко това е възможно? Ще намерите отговора, като помислите за хората, които познавате. Някои от тях буквално "излъчват енергия" навсякъде, където се намират, и е явно, че успяват във всички свои начинания. Други едвам смогват с тежък труд да покрият елементарните си житейски нужди. Различието между тези две крайности е в способността да се генерира и използува оргонната енергия. Обикновено породена подсъзнателно, биоенергията (жизнената сила) и издържливостта, която идва с нея, могат да се окажат решаващи, що се отнася до постигането на успех във всяка област на житейския опит.

Досега знанието за това как да се генерира оргонна енергия и как съзнателно да се управлява тя за постигането на успех, е било пазено в тайна от обикновените хора. Всеки пастир е искал да има колкото се може повече овце в своето стадо. С изобретяването на оргонния генератор  тази технология става достъпна за всички!

Ето някои от множеството възможни приложения на биоенергийната (оргонната) технология:

Оптимизиране на вода

Растения (земеделие и градинарство)

Зареждане на билки, хранителни добавки, храна и козметика

Грижи за домашни животни и питомци

Противодействие на електромагнитното замърсяване и вредната застояла оргонна енергия (DOR)

Спорт, фитнес и боди-билдинг

Интелект, творчество, развитие на ума

Връзки с хората, за харизма, НЛП, успех в политиката и лидерски способности

Бизнес, кариера, маркетинг

Игри и хазарт

Семейство и деца

Потентност и секс

Любов и връзки

Йога-практика, зареждане на чакрите

Астро-динамична манифестация (АДМ) 

Фън-шуй

и много, много други!

Използувайки съвременната технология, описана в този сайт, вие ще придобиете по-голям контрол над вашата реалност, поставяйки живота си в най-добрите възможни ръце - вашите собствени!

Обратно на главната страница
Към каталога 

За контакт