Биоенергия - чи-генератори за всеки!

Внимание: тези прибори не са предназначени за лечение от какъвто и да било вид!

Приложения на биоенергийната технология

 

 

 Оргонна енергия и оргонит за оптимизиране на вода

 

Водата е естествен носител на оргонната енергия, подобно на органичната материя и кварца. Зареждането на вода с използуването на ваш собствен оргонен генератор като водния оптимизатор АО 2000 или чи-енергизатора СЕ 69 е лесно, евтино и удобно.

От друга страна, водата от крана, дистилираната вода, както и филтрираната вода от крана като цяло са лишени от оргонната енергия, която водата естествено съдържа.

Осъзнавайки проблемите, свързани с индустриално обработената вода, някои учени са развили методи за ре-витализиране - "оживотворяване" на водата. Например някои изследователи са открили начини за пренос на естествената водна информация. По принцип, с тези методи те се опитват да установят структурни връзки с желаните характеристики на водата, обикновено разполагайки с много малко налична биоенергия.

Тъй като водата е естествен носител на оргонната енергия, тя е идеално средство и като "носител" на определени специфични характеристики. Наистина, френският учен-нобелист д-р Жак Бенвенист показва с експерименти, че информацията може да бъде "прикачена" към водата. Това е една характеристика на водата, която може да има множество приложения, вариращи от хомеопатията до религиозните традиции отпреди векове, въпреки че хората, използуващи тези методи обикновено не познават научните принципи, на които те се основават. Помислете в този контекст за "светената вода", използувана от хилядолетия в множество религиозни верски системи.

Един от най-лесните методи за ре-витализиране на водата е зареждането й с оргонна енергия. Естествената вода, разбира се, съдържа голямо количество жизнена сила или оргонна енергия, която, като резултат от обработването и излагането й на множество фактори от средата, се изгубва почти напълно преди да стигне до крана на чешмата или да бъде продадена като бутилирана и енергийно "мъртва" питейна вода, газирана вода, йонизирана вода и каква ли още не.

Вие можете да изпитате благотворното влияние на водата, заредена с биоенергия, просто като направите опит, т.е. като я заредите с оргонна енергия и я опитате на вкус преди и след това, сравнявайки резултата с нетретирани "образци". (По-добре ще е да използувате за тази цел относително качествена вода, а не такава от крана. Можете да го направите с безплатния тест за пренос на биоенергия).

Наистина, според личния опит на десетки хиляди потребители водата, която е била третирана с биоенергия, т.е. "живата вода", проявява множество характеристики, които те признават като определени и решителни предимства в сравнение с нетретираната вода:

Живата вода остава много по-дълго свежа като резултат от значителни микробиологични промени към една по-здрава среда.

Тя има отличен вкус, който почти води до пристрастяване.

Усеща се като по-мека при потапяне на ръка в нея.

Повечето хора изпитват усещането за благополучие, след като са пили от нея.

Тя подобрява вкуса на храната и напитките и удължава живота.

Тя ускорява растежа на растенията. Това се констатира явно по наличието на по-здрави растения, повече цветове и по-големи и по-вкусни плодове, както и на по-красиви цветя.

Тя може да спестява прах за пране.

Бидейки наситена с биоенергия, тя продължава да помага на околната среда дори след употреба.

Тя е привлекателна за домашните животни. Котките по-специално се чувствуват особено привлечени към водата, която е била ревитализирана посредством насищане с биоенергия.

Сега вие можете да правите жива вода (вода, наситена с биоенергия) с лекота: просто поставете бутилка вода по ваш избор (купена от магазина или филтрирана) върху вашия АО 2000 или кой да е друг оргонен генератор и й позволете да се насити с биоенергия.

Зареждането на вода с биоенергия с помощта на ваш собствен воден оптимизатор АО 2000 или чи-енергизатор СЕ 69 е лесно, евтино и ефикасно.

 

Обратно
На главната страница

За контакт