Биоенергия - чи-генератори за всеки!

Внимание: тези прибори не са предназначени за лечение от какъвто и да било вид!

Приложения на биоенергийната технология

 

 

 Оргонен генератор ® за спорт, фитнес и боди-билдинг

 

Оргонният генератор ® е идеалния инструмент за подобряване на вашите умения във всяка спортна дейност по ваш избор, в състезателните спортове, боди-билдинга, както и в общата фитнес-тренировка и контрола на теглото.  Той зарежда вашето тяло с допълнителна енергия, която на свой ред помага за постигането на по-добри резултати.

Можете също така да използувате специфични честоти за увеличаване на издържливостта, точността, агресивността и т.н.

Освен това, можете да увеличите вашата увереност в състезателните спортове, да разклатите сплотеността на опонентите като излъчвате самоувереност, да ги накарате да бъдат прекалено самонадеяни и да приложите добре премислени стратегии и тактики, които могат да ви помогнат да спечелите.

Всеки желан ефект има своя специфична честота. Например, честотата 7.83 Hz е отлична за общо физическо благосъстояние, 20 Hz е идеална за фитнес, физическа издържливост и контрол на теглото. (Вижте статията за Performer 2400 за повече информация относно специфичните честоти за спорт, фитнес и физическо благосъстояние).

Най-добрите устройства за тренировки и упражнения за боди-билдинг са PCHD 2400 и Performer 2400. Ако бюджетът е проблем, устройствата от серията JU са отлична алтернатива!

Можете да използувате чи-карта ®, която лесно да носите в дрехите, с които тренирате, докато нейното копие е поставено върху вашия работещ чи-генератор ® у дома. Друга идеална структурна връзка е вашият генетичен код: поставете ваш косъм върху генератора докато тренирате и махнете тази връзка след тренировката.

Препоръчвана екипировка:

(1) SPP 99 CE - Sports Performance Power Chi Energizer™ - оргонен генератор ®, специално предназначени за подсилване на издържливостта и спорните постижения.

(2) TF 99 CE - Total Fitness Chi Energizer™ - специално предназначен за фитнес-тренировки и влизане във форма.

(3) GPP 99 CE - Golf Precision Power Chi Energizer™ - за голф и всеки друг спорт, изискващ точност, като стрелба по мишени и вдигане на тежести.

(4) Performer 2400 -  свръхмощен оргонен генератор ® за професионалисти с 12 фиксирани честотни настройки.

(5) PCHD 2400

Шампионът на Обединените Кралства по фул-контакт карате Лий Бенет използува Performer 2400 HD от години!

Обратно
На главната страница

За контакт