Биоенергия - чи-генератори за всеки!

Внимание: тези прибори не са предназначени за лечение от какъвто и да било вид!

Приложения на биоенергийната технология

 

 

  Използуване на оргонната технология в игри и хазарт в клубове, интернет, казина и частни събирания

 

Използуването на оргонната технология за игри от всякакъв вид е подобно на използуването й в спортни състезания, бизнеса и стоковата борса.

Независимо дали играете на шах, карти или компютърна игра, включително рулетка в казиното, вие можете да настроите честотата на вашия генератор на биоенергия за повишаване на вашите умения, интуиция, късмет и другите обстоятелства като напр. преодоляване на нервността или всякаква форма на безпокойство и разсейване. Освен това можете да повлияете на нивото на уменията на другите играчи, на това как те възприемат своето обкръжение, как реагират на непредвидените ситуации, на късмета и общите им нагласи.

Естествено, с подходящите стратегии и настройки шансовете за сполука могат да бъдат увеличени значително. Представете си, че се изправяте срещу силен противник, който проявява силни белези на нервност, дори объркване и несигурност, докато вие сте съсредоточени, уверени и с повишени умения!

За тези ситуации манифестационните програми могат да бъдат от решаваща помощ! Тъй като в игрите винаги участвуват няколко души, използуването на два или повече генератора едновременно може да бъде голямо предимство.

При хазартни игри с използуването на оргонната технология, също както в бизнеса и състезателните спортове, от първостепенна важност са правилната преценка на ситуацията и прилагането на подходящи стратегии. Така една печеливша стратегия би било подхождането към играта като към бизнес, подобен на стоковата борса (напр. като прекратявате дадената партия, след като сте спечелили 50% над заложения капитал). При игри обаче с милиони играчи и само една-единствена голяма награда като държавна лотария или тото, дори ако използувате екипировката за да увеличите шансовете си трикратно или дори десетократно, пак би било нужно да играете в сто хиляди тиража вместо в един милион, за да спечелите джакпота. Ако, разбира се, сте склонни да отделите достатъчно време и едно значителна инвестиция в подобно малковероятно начинание. Наистина, шансовете са вероятностни и бихте могли да спечелите още на следващия ден напук на всяка статистика.

Обратно
На главната страница

За контакт