Радионични™ или манифестационни устройства

Целта на едно радионично устройство или манифестационна програма е да установява структурни връзки. Целта на един чи-генератор ® е генерирането на биоенергия или чи. Затова всички радионични устройства от HSCTI имат вграден чи-генератор ® (оргонен генератор ®) за осигуряване на енергията, нужна за успешно действие на разстояние. ATGS 3000 и RAD 5 са пръстеновидни чи-генератори ®. Техните изходни тръби сочат към центъра. Техните честотни настройки също действуват като структурни връзки или "радионични мерки" съгласно експертите в този метод. Можете също така да ги определите като числови представяния на абстракции, които определят специфични енергии на насоките, целите или и двете.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Биоенергия - чи-генератори за всеки!

Внимание: тези прибори не са предназначени за лечение от какъвто и да било вид!

ATGS 3000 = AstroTrend Generating System™

Най-съвършената, гъвкава и мощна работна станция за манипулиране на тенденции: 12 оргонни генератора във формата на пръстен, представляващи 12-те астрологически домове. Както е известно, всеки от 12-те домове представлява специфична област на житейския опит, напр. Х дом представлява професията и кариерата, V дом - децата, творчески занимания, любовните афери и игрите, VІІ дом - партньорствата и брака, VІ дом - службата, работата, здравето и т.н.

Както виждате от снимката по-горе, всеки от 12-те генератора може да бъде включван и изключван индивидуално. С това изумително устройство можете да третирате 12-те области на житейския опит едновременно или можете да го използувате едновременно за 12 различни действия. Работи добре с астро-динамичните манифестационни карти и манифестационна програма (вж. каталога).

ATGS 3000 е отлично устройство, което може да произвежда жива вода, подобно на АО 2000, и то в големи количества и бързо! Както и устройствата от серията АО, можете да използувате АTGS 3000 за зареждане с биоенергия на храна, добавки и пр. С предавателната двойка АОРТС (Aqua Optimizing Power Transfer Couple) можете да насочвате тази енергия към всяко място: можете да оставите вашата ATGS 3000 работеща у дома, когато пътувате, и всичко, от което се нуждаете, е предавателната част, върху която да поставяте сокове, вода или храна, за да ги зареждате с биоенергия. Всъщност можете да проектирате допълнителна енергия в храната и напитките, като поставяте до тях символа на тази енергия (или други образни представяния).

Дори не е нужно да бъдете професионален астролог, за да се възползувате напълно от възможностите на този изключително мощен метод: заедно с това изключително устройство за генериране на астрологични тенденции, вие получавате упътване, в което можете да намерите кратко въведение в символизма на астрологическите енергии и списък с ключови думи за основните астрологически фактори: планети, зодиакални знаци и домове. Всичко, което е нужно да направите, е да комбинирате тези ключови думи, следвайки няколко много лесни правила, и така можете да създавате тенденция към всяккъв желан ефект!

С ATGS 3000 вие притежавате технологията за пораждане на оптимални астрологични прогресии и успешно блокиране на нежеланите тенденции. Традиционният астролог е просто интерпретатор на тенденциите и в най-добрия случай съветник, докато този, който използува ATGS 3000 е "мъдрецът, който управлява звездите". С този генератор-модулатор на биоенергия от планетарен тип вие можете да създадете една "астрологическа оранжерия", подобна на оранжериите, които хората използуват за отглеждане на растения в области, където външният климат никога не би позволил подобно нещо. С вашата астрологическа "оранжерия" (ATGS 3000) вие можете да пораждате астрологически тенденции на специфични събития или действия, когато такива тенденции не се откриват в даден индивидуален хороскоп. Всъщност, вие можете да отидете дори една крачка напред: да създадете и използувате планетарни положения и съчетания, каквито никога не възникват естествено по същия начин, по който се използува една обикновена оранжерия за създаване на климатични условия, каквито не съществуват другаде на тази планета!

Предимствата на тази технология са очевидни!

ATGS 3000 разполага с 12 оргонни генератора ®, разположени в кръг със сребърни тръби, сочещи към центъра. Всеки генератор представлява един астрологически дом или един астрологически знак, в зависимост от личните ви предпочитания. Всеки генератор е захранван от пулсов модул, честотата на който се определя с три скали, което ви позволява да настройвате желаните характеристики на всяка област от житейския опит (символизирани от 12-те астрологически домове) като структурни връзки, дори ако никога не сте тълкували хороскоп.

Разполагате също така с една алтернатива на астрологическите настройки: вие можете да използувате всеки оргонен генератор ® на вашата ATGS 3000 индивидуално за едно специфично действие, като така имате възможността да въздействувате върху 12 различни цели-лица по 12 различни начина. Най-доброто средство за една такава операция е Манифестационната програма (включена), с която можете да задействувате до 12 различни операции едновременно.

Аксесоари към ATGS 3000:

(1) Предавателна двойка ТС 99 (включена безплатно): за гладък пренос на биоенергия. И двете части са направени от супер-оргонит ®. Можете да поставите едната част в центъра на вашата ATGS 3000 и да носите другата със себе си за сигурен енергиен пренос на всякакво разстояние. Можете също да поставите предавателя, който носите със себе си, на ключодържател. 

(2) Енергийна предавателна двойка RAOPTC. С този аксесоар можете да прибавите динамика към мощността на ATGS 3000. Можете да поставите едната част върху устройството и да използувате по-големия диск за зареждане на вода, храна, напитки и хранителни добавки навсякъде, или просто да го носите със себе си за постоянно повишаване на вашите енергийни нива. И двете части са направени от супер-оргонит ®.

(3) Енергиен усилвател РВТ 2400 с предавателна двойка. С този аксесоар можете да прибавите динамика към мощността на RAD 5. Можете да поставите  усилвателната част на РВТ 2400 в центъра на вашата ATGS 3000 и да носите малкия диск със себе си - или да го поставите на вашия ключодържател. Това ще ви осигури постоянно подсилване на вашите енергийни нива. И двете части са направени от супер-оргонит ®.

(4) Усилвател на потентността РВТВН 2400 - направен от специална супер-оргонитна ® смес, специално съставена за подсилване на сексуалната енергия. Това устройство има безусловна едномесечна парична гаранция. РВТВН 2400 може да ви снабди с мощна жизнена сила, подсилена със специфични повишаващи сексуалните изяви енергии! Можете да поставите едната част на вашия РВТВН в центъра на вашата  ATGS 3000   и да носите предавателния диск със себе си. С това просто устройство, вие можете да носите енергията на вашия чи-генератор ® със себе си и да се радвате на неговите изумителни ефекти на всяко място по света! Големият предавател ви позволява също да зареждате вода, храна и хранителни добавки с тази сексуално-подсилваща енергия.

Важно: РВТВН не е медицински прибор. Той не бива да бъде използуван за лекуване на каквото и да било заболяване!

(5) Основна манифестационна програма
(6) Супер-манифестационна програма
(7) Астро-динамична манифестационна програма
(8) Фън-шуй-плюс манифестационна програма
На главната страница
Обратно

За контакт